S rodinami v Medzeve

Článok

S rodinami v Medzeve


V sobotu sme prežili veľmi príjemný deň s rodinami z projektu Sme s vami v pravý čas. Stretli sme sa v Doškoľovacom zariadení U. S. Steel Košice v Medzeve. Dopoludnie bolo krásne počasie, a tak sme sa venovali najmä športom.

Každý člen rodiny mal niekoľko pokusov v hode basketbalovou loptou na kôš, či do koša, v kope na bránku, veľmi zábavný bol slalom s loptičkou na rakete pomedzi prekážky a tradičný úspech mali šípky.  Z dospelých preukázali nevšedný športový talent Ľubo Vaník, Noro Verboczi, v šípkach zvíťazila Beata Múdra. Spomedzi detí sa darilo aj jej dcére Beate, Terezke Hlebovej, Lukášovi VaníkoviTomášovi Verboczimu. Darilo sa aj menším deťom, všetky disciplíny sa veľmi páčili Markovi Drotárovi, ktorý na podujatie prišiel so starými rodičmi. S organizáciou športov, meraním času, podávaním lôpt nám veľmi pomohli Filip MúdryTomáš Verboczi.

 

                

Po tradične skvelom obede sa obloha trocha zatiahla a nastal čas na aktivity v interiéri. Veľký záujem bol o kolky, kde sa darilo aj Terezke Hlebovej. Verbocziovci využili možnosť zahrať si biliard, ďalšie skupinky si zahrali stolný tenis alebo stolný futbal.

               

Na krúžok šikovných rúk sa premenil jeden zo salónikov, kde si najmä dámy vyskúšali tvorenie, ktoré organizovala OZ Tvorivá dielňa. Zaujala ich najmä technika bodkovania, výroba brošní, či malých dekorácií v súvislosti s blížiacim sa Halloweenom.

              

Deň nám ubehol veľmi rýchlo. Rodinky sa lúčili s nami aj medzi sebou so slovami, že to bol krásny deň, že sa fajn zabavili a Laco Lováš navrhol, aby sme sa najbližšie stretli opäť už  túto sobotu. „Chceme sa poďakovať za úžasný deň, veľa to pre nás znamená. Bolo nám super,“ napísala nám za celú rodinu Lucia Lovášová.

„Ešte raz sa chcem v mene celej mojej rodiny poďakovať za krásne strávený sobotný deň v kruhu milých a srdečných ľudí. Bolo nám spolu skvelo, cítili sme sa veľmi dobre a všetko bolo super zorganizované. Lukáško mal z toho asi najväčšiu radosť a užil si tento deň. Ďakujeme pekne aj za pekné darčeky, veľmi potešili,“ napísal nám Ľubo Vaník.

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa