Opäť darujeme obedy ľuďom bez domova a matkám s deťmi

Článok

Opäť darujeme obedy ľuďom bez domova a matkám s deťmi


26. 3. 2023

Počet darcov

94

Počet darovaných obedov

961

V našej spoločnosti sa už stalo tradíciou pomáhať  ľuďom, ktorí majú v živote menej šťastia. Projekt Darujte obed oslovil v predchádzajúcich rokoch stovky železiarov, ktorí sa podelili o tisícky jedál.

Blíži sa Veľká noc, preto tento projekt opäť otvárame.

Už od pondelka, 13. marca môžete darovať časť  svojich kreditov na stravu. Stačí, keď  pošlete e-mail so súhlasom so stiahnutím kreditov zo svojej stravovacej karty v hodnote jedného, dvoch... desiatich obedov – je to na vás, pre aký počet sa rozhodnete. Potrebné je uviesť svoje meno, číslo ID karty a tiež  počet obedov,  ktoré chcete darovať.

E-mail s týmito údajmi pošlite na adresu:  garancne.centrum.1860@delirest.sk

Obedy vo forme chladenej stravy doručí spoločnosť Delirest pred Veľkonočnými sviatkami na dve miesta Arcidiecéznej charity Košice. Prvou zastávkou bude Charitný dom sv. Alžbety na Bosákovej, kde nachádzajú útočisko ľudia bez domova. Druhou bude Krízové centrum pre matky s deťmi v Košickej Novej Vsi.

Viac o tom, komu svojimi obedmi pomôžete, vám určite napíšeme. Rovnako vás budeme priebežne informovať aj o tom, ako počty darovaných obedov stúpajú.

Projekt potrvá do 24. marca.

Zároveň  upozorňujeme, že  do konca marca je potrebné vyčerpať  zostatok kreditov z predchádzajúcich rokov na stravovacích kartách.  Čerpanie tohtoročných kreditov je samozrejme možné do konca tohto roka.

Obedy pomôžu aj mamám a deťom v Krízovom centre - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Obedy doručíme ľuďom bez domova - U. S. Steel Košice (usske.sk)

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa