Kam pocestujú výhercovia bonusových cien v súťaži FSD

Článok

Kam pocestujú výhercovia bonusových cien v súťaži FSD


Január a február sú mesiace, keď si mnoho ľudí vyberá zájazdy na leto,  v cenovo priaznivých „first minute“ zľavách.  Zaujímalo nás preto, či si už konkrétne zájazdy vybrali aj štyria výhercovia bonusových cien minuloročnej súťaže Family Safety Days. Kupóny v hodnote 1 500 eur si prevzali v novembri. Kam teda pocestujú?

Mária Vargovčíková

Naša dovolenka bude predovšetkým o oddychu pri mori. Ale nebránime sa ani fakultatívnym výletom. Plánujeme s manželom Turecko a bude to v júli.

Julie  Kobulnická
Nateraz sme ešte dovolenku neriešili. Vyberiem niečo z „last minute“, čiže tesne pred cestou a zoberiem so sebou manžela. Keďže ničnerobenie nie je pre nás tá pravá šálka kávy, dovolenku plánujeme stráviť aktívne. V prvom rade si do kufra nabalíme dobrú náladu a vyrazíme objavovať perfektne značené trasy, komfortné ubytovanie a skvele zariadené wellness v nádhernom prostredí napríklad Vysokých alebo Nízkych Tatier.

Štefan Vasiľ

Zatiaľ nemám nič vybraté, ešte stále som na PN. Verím a dúfam že najneskôr v apríli nastúpim do práce a potom si niečo vyberiem.  Budem mať okrúhle narodeniny v máji, tak by som ich rád oslávil na dovolenke s manželkou.

Ladislav Šveda

Chceme ísť určite v júli, ale ešte nie sme rozhodnutí, či to bude Bulharsko alebo Turecko. Viac sme naklonení Turecku. Chceme vidieť pamiatky a hlavne si užívať pláž, slnko a more. Pôjdem s priateľkou a jej dcérou.

Foto: freepik.com

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa