Zamestnanci U. S. Steel pokračovali v oslavách Dňa Zeme

Článok

Zamestnanci U. S. Steel pokračovali v oslavách Dňa Zeme


Závody U. S. Steel v Spojených štátoch pokračovali v oslavách Dňa Zeme účasťou na komunitných podujatiach 22. apríla a po ňom.

Fairfield Tubular Operations – Fairfield, Alabama
Dobrovoľníci zamestnancov z Fairfield Tubular Operations spoločnosti U. S. Steel sa 29. apríla zúčastnili na akcii zberu odpadu pri cestách v oblasti Birminghamu.

Great Lakes Works – Ecorse & River Rouge, Michigan
22. apríla sa dobrovoľníci zamestnancov pripojili k členom komunity, aby vyčistili oblasti pozdĺž cca 50 kilometrového úseku rieky Detroit.  Toto každoročné podujatie je sponzorované organizáciou Friends of the Detroit River a stalo sa pravidelnou aktivitou pre zamestnancov Great Lakes Works.

Granite City Works – Granite City, Illinois
Po oneskoreniach z dôvodu počasia začali zamestnanci spoločnosti Granite City Works 12. mája sériu projektov skrášľovania verejných priestranstiev súvisiacich s Dňom Zeme.  Dobrovoľníci zo strany zamestnancov čistili, mulčovali a vysádzali kríky a kvety v prvej z niekoľkých cieľových oblastí v okolí.  Práce budú pokračovať, keď to počasie opäť dovolí.

 Kliknite tu a prečítajte si o ďalších podujatiach súvisiacich s Dňom Zeme podporovaných zamestnancami U. S. Steel v Spojených štátoch a na Slovensku.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa