S deťmi o lepšej budúcnosti Zeme

Článok

S deťmi o lepšej budúcnosti Zeme


Spoločnosť Eduvision pripravila, aj vďaka našej podpore, v poradí už tretie pokračovanie projektu Pre lepšiu budúcnosť Zeme. Tento projekt obsahuje tie najdôležitejšie informácie o klimatickej zmene v pútavej digitálnej forme. Ponúka viacero zaujímavých aktivít, ktoré spestria vzdelávanie školákom aj učiteľom.  Obsahuje okrem detailne rozpracovanej témy klimatickej zmeny aj vedomostný kvíz, zábavné hry, animácie, videá a ďalšie aktivity.

V treťom pokračovaní sa deti dozvedia viac o energii. Zistia, aké typy energií poznáme, ako ju získavame, ale aj ako energiou šetriť a efektívne narábať. Na projekte spolupracoval aj známy influencer a vedec Samuel Kováčik alias Vedátor. Aj tento rok si tvorcovia kurzu pripravili pre deti výtvarnú súťaž.

„Odozvy zo skôl máme super, ozvali sa nám opäť aj z Ministerstva školstva. Zaradili náš projekt na svoje digitálne platformy  a podporia nás aj prostredníctvom letákov priamo na školách. Veľmi pekne ďakujeme spoločnosti U. S. Steel Košice za podporu,“ napísala nám Lucia Lalka z EDUVISION.

Máte aj vy doma vnímavých školákov? Upozornite ich na tento kurz. Nájdu ho na  adrese: www.prelepsiubuducnostzeme.sk

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa