Výhry vo Veľkej súťaži urobili radosť už 52 výhercom!

Článok

Výhry vo Veľkej súťaži urobili radosť už 52 výhercom!


Už len do 20. januára sa môžete zapojiť do 8. kola Veľkej súťaže a rozšíriť tak rady výhercov, ktorých bolo doteraz 52.

Pozrime sa na malú štatistiku, čo všetko v z doterajších kolách už naši kolegovia vyhrali. Dvaja  výhercovia získali novú kuchyňu v hodnote 10 000 eur. Kým jeden z nich – Ján Labant, už varil v novej kuchyni vianočnú kapustnicu, druhá výherkyňa - Elena Miškovičová sa na rekonštrukciu kuchyne ešte len pripravuje a plánuje ju na leto.

Dvom výhercom urobila obrovskú radosť výhra víkendového pobytu spojeného s návštevou závodu u nášho zákazníka. O zážitkoch Pavla Trembeckého a jeho manželky z talianskej Florencie a závodu Ferrari sme už na X App písali. Ďalší výherca tejto ceny Ladislav Čonka by mal odcestovať v najbližších týždňoch. Cieľom bude opäť Taliansko, tentoraz Benátky a návšteva závodu Electrolux.

Traja výhercovia prežili bez problémov horúce leto aj vďaka Veľkej súťaži, keď do ich bytov či domov pribudla nová klimatizácia.

Poukaz na nákup elektro bicykla alebo bicykla využili dvaja výhercovia, Školu šmyku na okruhu Slovakiaring získal jeden.

Do domácností 21 železiarov pribudli nové elektro spotrebiče a to vďaka výhre kupónov v hodnote 500 eur.

Na zápasy HC Košice začalo pravidelne chodiť 14 železiarov, ktorí permanentky buď využívajú sami, alebo ich požičiavajú svojim rodinným príslušníkom či kamarátom.

Sumu 200 eur malo na svojej UP karte pripísanú 7 kolegov.

Z počtu 52 výhercov bolo 10 žien a 42 mužov, štyria z celkového počtu pracujú v dcérskych spoločnostiach.

Zapojiť sa do 8. kola môžete aj prostredníctvom tohto odkazu: U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk)

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa