Výherca pôjde na výlet na elektrickej "audine"

Článok

Výherca pôjde na výlet na elektrickej "audine"


Náš výherca Audi Q4 Sportback e-tron na víkend Marek Horský (na snímke vpravo) si dnes prevzal osvedčenie o výhre.  Symbolický doklad mu odovzdal vedúci predaja Audi centra Auto Gabriel Košice Peter Popier.

„Výhre som sa potešil. Už som mal možnosť jazdiť mesiac na elektrickom aute inej značky. O elektrické autá sa zaujímam, je to podľa mňa budúcnosť aj pre bežných ľudí, možno v horizonte niekoľkých rokov. Teším sa, že si vyskúšam kvalitnejšie auto,“ povedal nám výherca.

Výhru si môže uplatniť do konca mája. Zatiaľ sa ešte nerozhodol, kam sa s rodinkou vyberie. Možno jeden deň do ZOO Košice a na druhý deň do Tatier, možno na víkend do Bešeňovej. Na výlet sa tešia aj jeho dve malé dcérky.

Marek Horský pracuje na expedícii v DZ Studená valcovňa. Na otázku, či mu kolegovia výhru nezávidia, odpovedal takto: „ Keď som prišiel do práce na rannú zmenu, potom, čo ste uverejnili informáciu o výhercovi, kolega, ktorý bol na nočnej mi hneď blahoželal. Bolo to srdečné blahoželanie.“

Aj Marek Horský prisľúbil, že sa s nami podelí o svoje dojmy a fotky z výletu.

Posledné, tretie kolo súťaže uverejníme v pondelok. Hrať sa bude o elektrické SUV vozidlo Škoda Enyaq od požičovne RentAuto a to na celý mesiac. 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa