Výherca pôjde na elektrickej „škodovke“ na dovolenku

Článok

Výherca pôjde na elektrickej „škodovke“ na dovolenku


Jééj, tak to je pekné!“ zareagoval na telefonát o výhre prenájmu elektrického auta Škoda Enyaq na mesiac výherca tretieho kola súťaže , ktorú sme na X App pripravili v spolupráci s Auto Gabriel. Marek Tkáč pracuje v DZ Údržba, na údržbe žeriavov. Šťastie už skúšal vo viacerých našich súťažiach.  A usmialo sa neho až teraz. „Táto súťaž ma veľmi zaujala, pretože som chcel vyskúšať, aké je to šoférovať elektrické auto. A je super, že som vyhral túto cenu, lebo budem na ňom môcť jazdiť celý mesiac, nielen počas víkendu, ako dvaja predchádzajúci výhercovia,“ povedal. Jazdí na aute so spaľovacím motorom, aj by ho možno vymenil niekedy v budúcnosti za elektrické, zatiaľ sú však tieto autá veľmi drahé.

Bude auto využívať len na cesty do práce a z práce? 

„Tak to určite nie! Naplánujeme s rodinkou aj nejaký výlet, alebo dovolenku. Máme dve deti, tak by sme to využili.“

Doklad o výhre si Marek Tkáč prevzal dnes. Potešilo ho, že najazdiť môže až 3 000 km a výhru si bude môcť uplatniť aj cez leto, konkrétne do konca augusta.

Tak už len starostlivo naplánovať nejaký zaujímavý výlet či dovolenku. A my sa budeme tešiť na jeho skúsenosti zo šoférovania elektrickej „škodovky“ a fotografie z cesty, ktoré určite radi zverejníme.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa