VW ID Buzz na víkend získava Denisa Púčeková

Článok

VW ID Buzz na víkend získava Denisa Púčeková


Dnes sme vyžrebovali výhercu 1. kola súťaže s Auto Gabriel. Volkswagen ID.Buzz na víkend od požičovne RentAuto získava Denisa Púčeková.  Darčekový poukaz si výherkyňa preberie v najbližších dňoch. Plne elektrické vozidlo si bude môcť prenajať na víkend do konca mája.

Denisa Púčeková sa správe o výhre veľmi potešila. Sama jazdí na aute s dieselovým motorom. Pretože pracuje na ekológii, už sa aj zamýšľala nad kúpou elektro mobilu, alebo hybridného vozidla.  Aj keď jej srdce ochranára prírody (býva v blízkosti národného parku) hovorí jedno, cena za takéto autá je zatiaľ veľmi vysoká. Na požičanom VW ID.Buzz bude môcť cez víkend najazdiť 600 km. A kam sa vyberie?

„Zatiaľ neviem.  Bude to určite nejaký pekný výlet. Buď do Vysokých Tatier, alebo si pôjdeme pozrieť nejaké zaujímavé prírodné alebo kultúrne pamiatky. Elektrické auto som ešte nešoférovala, rada si ho vyskúšam,“ povedala Denisa Púčeková.

Aby sme nezabudli na správnu odpoveď:  V ponuke požičovne RentAuto sú autá  značiek Volkswagen, Audi a Škoda. Správne odpovedalo 340 čitateľov.

V súťaži budeme pokračovať po skončení jarných prázdnin.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa