Vašimi názormi sa zaoberáme

Článok

Vašimi názormi sa zaoberáme


Zapojte sa do dizajnovania našej komunikačnej aplikácie

Hoci bola nová komunikačná aplikácia spustená len pred necelým mesiacom, doposiaľ sa do nej zaregistrovalo vyše 4100 zamestnancov. Tí majú 24 hodín denne prístup k informáciám o dianí v podniku a takisto sa okamžite dozvedia o každej novej výzve či súťaži. Viacerí sa zapojili aj do Ankety (v hlavnom menu) a napísali nám, čo sa im páči a čo by sa ešte dalo vylepšiť.

Niektorým chýba lepšia orientácia v Menu či možnosť vyhľadávania článkov. To plánujeme v dohľadnej dobe doplniť, ako aj možnosť vyhľadávania telefónnych čísiel, kalendár výplatných termínov a iné užitočné informácie. Čo však neplánujeme je doplniť možnosť komentovať či zapájať sa do fór na rôzne témy. Jednoducho povedané, nemáme kapacity personálne ani časové, aby sme riadili takúto online komunikáciu.

A čo sa zamestnancom na aplikácii páči? Najmä to, že sa na jednom mieste a rýchlo dozvedia všetko dôležité o tom, čo sa vo firme deje, že si z prehľadu článkov vedia vybrať tie, ktoré ich najviac zaujímajú, že sa skôr dozvedia výšku variabilky i ďalšie aktuality.

Budeme sa tešiť na všetky vaše lajky, zdieľania, ale i nápady, ktoré môžete posielať na formulári Návrhy na vylepšenie naspodku Menu.

Rovnako tak uvítame aj prispievateľov, ktorí nám budú zasielať príspevky na aktuálne alebo zaujímavé témy vo formáte: Titulok, text (max. 300 slov),  fotku/fotky, a to na adresu: ocelvychodu@sk.uss.com.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa