V Tatrách sa stretli údržbári z európskych krajín

Článok

V Tatrách sa stretli údržbári z európskych krajín


Koncom mája, pod záštitou Slovenskej spoločnosti údržby, sa na Štrbskom plese uskutočnil už 22. ročník medzinárodnej vedecko-technickej odbornej konferencie, zameranej na údržbu pod názvom Národné Fórum Údržby 2023.

Zúčastnil sa jej rekordný počet účastníkov, údržbárov a dodávateľov materiálov a služieb pre údržbu zo Slovenska, Čiech, Nemecka a ďalších krajín. Z U. S. Steel Košice sa konferencie zúčastnili vedúci prevádzkových údržieb a Transformačný tím údržby.

„Odborná úroveň konferencie sa každoročne zvyšuje, čo prispieva k  získavaniu nových poznatkov a informácii aj pre našu spoločnosť. Vymenili sme si užitočné informácie a poznatky hlavne s kolegami zo Slovnaftu, ktorý bol generálnym partnerom tohtoročnej konferencie. S kolegami z SKF (výrobcovia ložísk), s ktorými úzko spolupracujeme a ich zástupca pôsobí aj u nás,  sme hovorili o využití  digitalizácie, on line monitoringu a ďalších zaujímavých možnostiach,“ zhodnotil účasť našich kolegov na konferencii Branislav Kyseľ z Transformačného tímu údržby.

Titulná snímka: Účastníci konferencie z U. S. Steel Košice.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa