Uvidíme ich na javisku FSD – dnes predstavujeme popový žáner

Článok

Uvidíme ich na javisku FSD – dnes predstavujeme popový žáner


Aj tohto roku sa na javisko podujatia Family Safety Day postavia viacerí zamestnanci alebo ich deti. Dnes Vám predstavíme trojicu  z kategórie pop.

Kapela Mona Lisa Smile figuruje na hudobnej mape viac než 14 rokov. Od začiatku sa orientovala na náročnejšiu party muziku. V jej repertoári nájdeme súčasné popové, funky a light-rockové hity od popredných domácich a zahraničných interpretov, takisto evergreeny v cover verziách. Kapela je častým hosťom hudobných festivalov, kultúrnych podujatí a firemných akcií.  Už sme ju v minulosti videli aj na pódiu Family Safety Day. V USSK pracuje Ladislav Viszlay a obaja rodičia bubeníka.

Za umeleckým menom Stolen Heart treba hľadať ďalší spevácky talent. Samuel Suč, ktorého mama pracuje na Finančnom úseku, po spolupráci so skupinou rovnakého mena, je už na sólovej dráhe.  Dnes aktívne pracuje na vydaní prvého štúdiového albumu.

Nespútané gitary je skupinka mladých gitaristov, ktorí chodia na SZUŠ Požiarnická. Ich umeleckým vedúcim je učiteľ Ľubomír Glovacký. Jednou z gitaristiek je Hana Šimová, ktorej otec pracuje v U. S. Steel Košice. V repertoári majú španielske rytmy, aj westernovú hudbu a samozrejme, klasiku.

Na snímke je kapela Mona Lisa Smile.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa