Vo štvrtok nájdete v ponuke jedální netradičnú špecialitu, aká doposiaľ na jedálnom lístku nebola. Sú to Bravčové líčka dusené na mede, s omáčkou z koreňovej zeleniny, podávané so zemiakovou kašou s bryndzou a pažítkou.
Viac Radoslav Lakatoš, manažér spoločnosti Delirest: „Bravčové líčka sa z našich kuchýň nenápadne vytratili spolu s chvostíkmi, podhrdlinami a inými, dnes už menej známymi časťami mäsa z chovných zvierat. Keď ich náhodou u vášho mäsiara uvidíte, nezaváhajte. Kúpte si aj do zásoby. Bravčové líčka sú malé kúsky pomerne tuhého mäsa, pretože žuvacie svaly sú u prasaťa jedným z najnamáhanejších svalov. Mäso obsahuje veľké množstvo kolagénu, čo mu dodáva lahodnú chuť a tie správne výživové hodnoty. Líčka sú mäsité, malé porcie mramorované tukom, vďaka ktorým sa po pomalom varení rozplývajú v ústach. Aj preto sú ideálnym mäsom na pomalé varenie, či dusenie pri nízkej teplote. Pomalé dusenie zabezpečuje, že líčka nie sú tvrdé a, že tuk má dostatok času na vydusenie, takže sú jemné. Ak chcete maximalizovať chuť, líčka najskôr opečte na panvici do zlatista, a potom ich pomaly duste, kým sa nerozpadnú.“