Registrácia na Dni dobrovoľníkov USSK je otvorená

Článok

Registrácia na Dni dobrovoľníkov USSK je otvorená


Dobrovoľníci sa už môžu hlásiť na Hutnícku kvapku krvi aj na brigády do botanickej či zoologickej záhrady, do centre pre deti a rodiny, na detskú železnicu či do útulku pre zvieratá. Súčasťou je aj zbierka šatstva a ďalších užitočných vecí pre ľudí v núdzi.

V uplynulých týždňoch sme predstavili všetky aktivity tradičného dobrovoľníckeho podujatia Hutníci pre Košice, ktoré sa uskutoční 16. až 17. júna 2023. Písali sme podrobne o tom, akú ľudskú či materiálnu pomoc by organizácie tento rok potrebovali či aké sú kritériá, ale aj benefity darovania krvi.

Teraz je už pomyselná loptička na strane našich zamestnancov. Dnes sme otvorili online registráciu a tešíme sa každej zaregistrovanej kolegyni a kolegovi, ktorí sa rozhodli prísť nezištne pomôcť.

Pripomíname, že registrácia potrvá do 7. júna 2023, resp. do obsadenia pracovnej kapacity na danom mieste, preto neváhajte a registrujte sa spolu s rodinnými príslušníkmi alebo kolegami čo najskôr.


Registrácia
 

Pre každého dobrovoľnícke tričko. Tipnete si, akej farby bude?

Každý z dobrovoľníkov, kto­rý sa zapojí do niektorej z plánovaných aktivít (okrem zbierky), dostane tričko a počas darovania krvi či brigády aj vodu a balené občerstvenie.

Ak po registrácii zistíte, že sa nebudete môcť podujatia zúčastniť, odhláste sa prosím priamo v prihlasovacej aplikácii alebo u koordinátora zvolenej aktivity, aby ste uvoľnili miesto ďalším záujemcom.

Práce sú plánované pre dospelých dobrovoľníkov, ale tak ako doma, pri niektorých väčšie deti  vedia pomôcť. Koordinátorovi je však potrebné hlásiť neplnoleté deti staršie než 12 rokov osobitne, neprihlasovať ich cez prihlasovací formulár. Zamestnanci s deťmi mladšími než 12 rokov sa môžu prednostne hlásiť do ZOO, kde bude počas práce rodičov zabezpečený pre deti program. Na iných miestach sa s účasťou menších detí nepočíta.

Doprava na miesta brigád je individuálna, ale v prípade väčšieho záujmu (viac než 10 ľudí) vieme zabezpečiť mikrobus do ZOO a útulku v Haniske (záujem hláste po registrácii koordinátorovi aktivity).

Všetko o podujatí Hutníci pre Košice 2023 nájdete tu:

Dobrovoľníctvo - U. S. Steel Košice

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa