Prví odvážlivci sú už dnes inžiniermi

Článok

Prví odvážlivci sú už dnes inžiniermi


Zamestnanci USSK pracovali a študovali zároveň.

V dňoch 22.-25. mája 2023 ukončili štúdium na Fakulte materiálov, metalurgie a recyklácie TUKE prví, ktorí sa rozhodli vyskúšať štúdium na FMMR TUKE v kombinovanej metóde.

Štúdium s pridanou hodnotou a budúcnosťou v kolegiálnej atmosfére zažili: Štefan Atyafi, Marcel Baba, Andrea Egryová, Marián Farkaš, Vlastimil Jadrný, František Kiráľ, Ildiko Pochybová, Martin Prada, Ivan Rajduga, Aleš Rohun, Tomáš Sanislo, Adrián Širotník, Adam Majerčák, Martina Lengyelová, Gabriel Pálfi a Peter Vrábeľ.

A že sú vám tieto mená nejaké povedomé? Áno, sú to všetko zamestnanci U. S. Steel Košice. Nabrali odvahu a pred piatimi rokmi urobili rozhodnutie! Stali sa z nich opäť študenti. Skĺbili prácu, rodiny, voľný čas a dnes sú z nich hrdí inžinieri. Dá sa to!

Priame prepojenie s praxou,  rodinná atmosféra, individuálny prístup a štúdium atraktívnych odborov doplnené o mnoho mimoškolských aktivít. To je len časť pridaných hodnôt, ktoré už sedem desiatok rokov ponúka študentom Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach. Jediná fakulta, ktorá pokrýva celý výrobný cyklus a je v top päťke rebríčka technicky orientovaných fakúlt  na Slovensku.

Na FMMR čakajú aj na ďalších odvážlivcov. Stačí do 30. jún 2023 vyplniť elektronickú prihlášku [eprihlaska.tuke.sk], ktorú spolu s množstvom ďalších informácií o fakulte nájdete na webe: http://fmmr.tuke.sk/ [fmmr.tuke.sk].

Ing. Bc. Martina Hrubovčáková, PhD.

prodekanka pre vonkajšie vzťahy a marketing

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa