Prvé kolo Veľkej súťaže v plnom prúde

Článok

Prvé kolo Veľkej súťaže v plnom prúde


Prvé kolo Veľkej súťaže 2022 sa už rozbehlo naplno. Počty zaregistrovaných stúpajú každým dňom a je vidieť, že táto súťaž oceliarov baví.

Niektoré zmeny v organizácii súťaže ste už mohli postrehnúť. Prihlásiť sa dá iba prostredníctvom aplikácie The X App Košice. Táto zmena prináša aj výhodu, že sa užívatelia X App nemusia do súťaže zvlášť registrovať a prihlasovať.  Ďalšou zmenou je aj to, že môžete správne odpovedať iba raz. Vyhneme sa tak veselým štatistikám z minulého ročníka, keď napríklad absolútny rekordér v 6. kole poslal 683 správne vyplnených odpovedí, pretože mu to systém dovolil aj keď, samozrejme, do žrebovania bol zaradený iba raz.

Čo môžete vyhrať už v máji

V prvom kole budete okrem iného hrať aj o 3 poukážky na nákup bielej techniky a elektroniky v hodnote 500 eur a jednu poukážku v hodnote 200 eur na podporu zdravého životného štýlu. Poukážku si budete môcť uplatniť vo fittness centrách, na športoviskách, plavárni a podobne.

O využití týchto poukážok hovorí Lukáš Kozel z tímu Veľkej súťaže 2022:  „Naša spoločnosť dodáva plechy významným  svetovým výrobcom bielej techniky a elektroniky. Každý potrebuje čas od času vymeniť doma práčku, chladničku či sporák... Preto sme opäť zaradili do žrebovania poukážky na nákup týchto spotrebičov. Jedinou zmenou bude, že v tomto ročníku bude poukážkou možné zaplatiť v predajniach spoločnosti Datart. Výherca môže nakúpiť samozrejme aj za vyššiu cenu, rozdiel si doplatí. Ak by však neminul celú sumu 500 eur, z poukážky mu v predajni peniaze nevydajú.  Podobné poukážky sme mali v žrebovaní aj v minuloročnej súťaži a mali veľký úspech, pretože si každý výherca mohol kúpiť to, čo chcel. Novinkou je poukážka v hodnote 200 eur, ktorou chceme podporiť zdravý životný štýl a ktorú si bude môcť výherca uplatniť na športoviskách, vo fitkách, na plavárňach. Poukážka bude mať formu kreditu a výhercovia dostanú túto sumu na svoju UP kartu, ktorou budú môcť následne zaplatiť za nimi zvolenú aktivitu. Fungovať to bude rovnako jednoducho ako kupóny Relax Pass, ktoré už po novom taktiež dostávame takouto formou.“

K obľúbeným výhram patria aj permanentky na hokej. Výhercovia ich budú môcť využiť v ďalšej hokejovej sezóne.

Čo bude obsahovať výhra klimatizačnej jednotky vám predstavíme na budúce.

Foto: freepik.com

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa