Podporme hlasovaním našu viceprezidentku

Článok

Podporme hlasovaním našu viceprezidentku


Dnes bolo spustené hlasovanie o finančného riaditeľa roka za obdobie 2021. Neváhajte a pošlite svoj hlas už dnes. Stačí na to pár jednoduchých krokov:

  1. Choďte na stránku: Hlasovanie » CFO ROKA
  2. Označte Silviu Gaálovú, viceprezidentku USSK pre financovanie
  3. Odošlite svoj hlas cez tlačidlo pod menami všetkých finalistov.

Hlasovanie potrvá do 21. septembra, ale nie je prečo s hlasovaním čakať.

Ako sme písali v predchádzajúcom článku, titul CFO roka je ocenením finančných riaditeľov za mimoriadne výsledky a prínos k modernému finančnému manažmentu.

Silvia Gaálová z U. S. Steelu Košice je jednou zo siedmich nominovaných. Na ocenenie bola navrhnutá aj predchádzajúci rok. Finančný tím S. Gaálovej sa v uplynulých rokoch podpísal pod viaceré aktivity a projekty, ktoré boli prínosom pre košickú firmu. Kľúčové rozhodnutia sa týkali optimalizácie objemu výroby a manažmentu pracovného kapitálu. Spoločnosť momentálne nečerpá žiadne úvery, splatila v plnej výške bankový úver v objeme 350 miliónov eur, ako aj 150 miliónov dolárov od materskej spoločnosti.

Silvia Gaálová v rozhovore pre týždenník Trend, ktorý je spoluorganizátorom súťaže, uviedla: „K zlepšeniu podnikateľského prostredia na Slovensku by prispelo zjednodušenie a zníženie byrokracie v oblasti účtovníctva a daní, vrátenie sa k rovnej dani a nižšej sadzbe. Pre plán dekarbonizácie je nutným predpokladom verejná podpora v súlade s pravidlami štátnej pomoci, posilnenie infraštruktúry, dostatok „zelenej” elektriny, ako aj konkurencieschopné ceny energií.“

Viac v článku:

U. S. Steel Košice - Viceprezidentka Silvia Gaálová je opäť medzi finalistami súťaže o finančného riaditeľa roka (usske.sk)

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa