Opäť môžeme darovať obedy

Článok

Opäť môžeme darovať obedy


Blížia sa Veľkonočné sviatky a v našej firme sa už stalo tradíciou, že každý rok pred týmito sviatkami otvárame projekt Darujte obed. Stále je medzi nami dosť ľudí, ktorí sú ochotní pomôcť tým, ktorí majú v živote menej šťastia.  Prostredníctvom tohto projektu, ktorý sme prvý raz spustili pred Veľkou nocou v roku 2021, sa stovky železiarov podelili o tisícky jedál.

Od zajtra, 8. marca môžete darovať časť  svojich kreditov na stravu. Stačí, keď  pošlete e-mail so súhlasom so stiahnutím kreditov zo svojej stravovacej karty v hodnote jedného, dvoch... desiatich obedov – je to na vás, pre akú výšku kreditu sa rozhodnete.  Cena za chladenú stravu je 4,50 €. Potrebné je uviesť svoje meno, číslo ID karty a tiež  počet obedov,  ktoré chcete darovať. E-mail s týmito údajmi pošlite na adresu: garancne.centrum.1860@delirest.sk

Obedy vo forme chladenej stravy doručí spoločnosť Delirest v týždni pred Veľkonočnými sviatkami na dve miesta Arcidiecéznej charity Košice. Prvou zastávkou bude Krízové centrum pre matky s deťmi v Košickej Novej Vsi, kde aktuálne žije 120 mám a detí. Druhou bude Charitný dom sv. Alžbety na Bosákovej, kde nachádza útočisko viac ako 100 ľudí bez domova. 

Viac o tom, komu svojimi obedmi pomôžete, vám určite napíšeme. Rovnako vás budeme priebežne informovať aj o tom, ako počty darovaných obedov stúpajú. Ak budeme rovnako štedrí,  ako naposledy, keď sme obedy darovali pred Vianočnými sviatkami ľuďom bez domova v neziskovej organizácii OÁZA – nádej pre nový život, ďalšiu várku obedov doručia kolegovia z Delirestu aj po Veľkonočných sviatkoch.

Projekt potrvá do 20. marca.

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa