LETO 2023 v USSK s pohybom – Poďme spolu do toho!

Článok

LETO 2023 v USSK s pohybom – Poďme spolu do toho!


Hovorí sa, že človek je taký starý, ako stará je jeho chrbtica. Doba sedavá si veru vyberá svoju daň.

Vydajte sa s nami na cestu od svojej rutinnej práce, či už v kancelárii, alebo vo výrobe - k cvičeniu pre zdravý chrbát! Príďte si rýchlo a jednoducho posilniť oslabené svaly a zároveň uvoľniť tie preťažené. Mix cvičení s našou kolegyňou Sylviou Huškovou, ktorá je certifikovanou kondičnou trénerkou, absolvovala množstvo školení a workshopov, okrem iného aj o cvičení SM Systém, Vám určite dodá energiu, radosť a úľavu!

KEDY? 7. jún / 15.45
KDE? exteriér USSK, (poprípade mimo areálu) upresníme dodatočne
Čo je potrebné si so sebou priniesť: podložka a dobrá nálada

Sylvia v  USSK pôsobí na pozícii referent na úseku riadenia výnosov (okrem administratívnych záležitostí organizuje  spolu s kolegyňou eventy pre našich zákazníkov). Spoznajme ju teraz bližšie, aj z iného, ako pracovného uhla pohľadu

„Som taký introvert s foťákom v ruke a byť stredobodom pozornosti mi nie je veľmi komfortné. Výnimku tvorí cvičenie, haha, vlastne sa v úlohe inštruktora cítim ako ryba vo vode. Aj keď som vyštudovala Strojnícku fakultu na TUKE, vôbec sa tejto oblasti nevenujem. Cvičenie je od malička moja závislosť. Oddych, práca, hobby, radosť a energia v jednom. U mňa platí jednoduché pravidlo – Ak som šťastná, cvičím. Ak som unavená, cvičím viac! Možno to nedáva logiku, ale jednoducho cvičenie ma preberie k životu, zrazu vidím zmysel vo veciach a prídem na nové myšlienky. V minulosti som sa aktívne venovala vysoko intenzívnym tréningom, avšak pred pár rokmi nastal nečakaný zlom a kvôli zdravotným problémom som musela prestať úplne cvičiť. Začala som hľadať spôsob, čo a ako by som mohla robiť. Natrafila som na SM Systém, vďaka ktorému som sa opäť dostala do formy, nemusela som absolvovať operáciu a začala som svoje skúsenosti odovzdávať na tréningoch.  
Najviac pre mňa znamená moja rodina. Je to môj život. Priorita číslo jeden. Všetci sme doma športovo založení tím a navzájom sa podporujeme. No a ak sú moji chlapi doma šťastní, tak som aj ja Okrem toho milujem leto, chlieb a prosecco. Najlepšie v tejto kombinácii„

Kolegyne a kolegovia, ak by Vás táto aktivita zaujala, radi by sme v tom pokračovali a pripravili pre Vás na leto 2023- sériu cvičení.  Taktiež sa zamýšľame nad tým, ako by sme Vám vedeli sprostredkovať cvičenie aj počas iných ročných období. Dôležitý však bude záujem z Vašej strany.

Na tomto formulári sa prosím v prípade Vášho záujmu zaregistrujte:
https://forms.office.com/r/X8sLwMzATf
Aj keď sa prvotného cvičenia zúčastniť nemôžete, môžete indikovať svoj záujem o možné budúce sessions. Privítame aj Vaše nápady. Tréningy radi prispôsobíme – či už ide o ich formu, alebo aj časové hľadisko.

A v neposlednom rade, všetci na kick-off session dostanete naše skvelé USSK tričko.

Ilustračné foto: freepik.com

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa