Július Lang odovzdal kľúče od auta Ivanovi Tarnócimu

Článok

Július Lang odovzdal kľúče od auta Ivanovi Tarnócimu


Dnes odovzdal viceprezident U. S. Steel Košice Július Lang kľúče od auta AUDI Q3 Sportback výhercovi hlavnej ceny Veľkej súťaže Ivanovi Tarnócimu.

Výherca pracuje v Chránenej prevádzke, v železiarňach je od roku 1998. Do rôznych súťaží sa zapája pravidelne, raz dávno sa mu podarilo vyhrať tlačidlový telefón.  Veľká súťaž ho zaujala, odpovede posielal už aj v prvom ročníku. Páčili sa mu súťažné videá, z ktorých sa veľa dozvedel o našich zákazníkoch. Otázky podľa neho neboli ťažké, stačilo si pozrieť video a hlavne dobre počúvať. Doteraz však nič nevyhral. A teraz to prišlo!

Ako zareagoval na správu o tom, že sa na neho napokon šťastie usmialo a získal rovno hlavnú výhru?

„Akurát som vychádzal z obchodu, keď mi zazvonil telefón a na displeji som videl prvé štvorčíslie 0917. Hneď som si pomyslel, že to bude určite niekto zo železiarní.  Volajúci sa predstavil a pýtal sa na moje osobné číslo. Veľmi som sa zľakol, že sa niečo stalo, ani som nedýchal. A keď mi potom povedal, že akurát bolo žrebovanie a vyhral som auto... No, ani som nevedel, čo mám povedať.  Bol som v takom šoku, že som ani nevedel vyjsť z parkoviska. Prišiel som domov a povedal som manželke, aby si sadla, že jej musím niečo povedať. Tiež sa veľmi zľakla, že čo sa stalo. Keď som jej povedal, že sme vyhrali auto, najprv nechcela veriť, myslela si, že je to aprílový vtip. Musel som jej ukázať X App, kde to bolo už zverejnené a až potom mi uverila“, podelil sa s nami o svoje bezprostredné dojmy Ivan Tarnóci.

Doma majú dve autá. Jedno je staršie, má už takmer 20 rokov a už by súrne potrebovalo veľkú opravu. Druhé je novšie, kúpili si ho za pomoci príspevku zo Sociálnej poisťovne, ktorý dostali kvôli tomu, že ich syn má diagnostikovaný autizmus.

Na prvú jazdu pôjde výherca do Prešova, pre značky. Bude si musieť akurát  zvyknúť na automatickú prevodovku, ale určite to pôjde rýchlo.

Kolegom sa s výhrou pochválil až včera. Tiež nechceli veriť, mysleli si, že je to aprílový žart a aj im musel ukázať správu na X App. A v tejto chvíli im už auto ukazuje „naživo“, pretože sa hneď po odovzdaní kľúčov vrátil do práce.

Na titulnej snímke Július Lang (vľavo) odovzdáva kľúče od auta výhercovi hlavnej ceny Veľkej súťaže Ivanovi Tarnócimu. 

 

Výhercovi prajeme veľa šťastných kilometrov.

Foto: Arpád Köteles

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa