Výherca sa na ikonickom aute prevezie veľmi rád

Článok

Výherca sa na ikonickom aute prevezie veľmi rád


Zmena je život. A život prináša zmeny. Jednu veľkú zmenu priniesol aj v osobe výhercu 1. kola súťaže s Auto Gabriel - Volkswagen ID.Buzz na víkend od požičovne RentAuto.

Pôvodná výherkyňa, o ktorej sme na X App písali, sa síce výhre potešila, na druhý deň ale zavolala, že z osobných dôvodov si výhru neuplatní. Tak sme žrebovali znova. Spomedzi 340 správne odpovedajúcich sa nám podarilo ako druhú v poradí vyžrebovať dámu, ktorá nevlastní  vodičský preukaz.  Aj v tomto prípade platilo, že do tretice všetko dobré a na tretí pokus sme vyžrebovali výhercu, ktorý si darčekový poukaz prevzal včera.

A je ním Peter Matoňák z DZ Vysoké pece (na snímke vpravo), ktorému poukaz odovzdal Juraj Gábriel mladší.

„Auto je pekné a má peknú farebnú kombináciu.  Som rád, že je to práve toto ikonické auto. Určite pôjdeme niekam na výlet. Musíme to dobre naplánovať, aj vzhľadom na dojazd. Predpokladám, že asi to budú Tatry a určite vezmem rodinu.  Predbežne plánujeme víkend v polovici apríla, keď mám voľno. Musím si ešte v požičovni preveriť, či by si šoférovanie mohol aspoň na chvíľku vyskúšať aj môj syn, ktorý sa o elektromobily zaujíma a často spolu hovoríme o ich možnostiach a možnej budúcnosti. Bude to určite zaujímavý víkend,“ povedal nám Peter Matoňák.

Výhercovi a jeho rodinke prajeme pekný výlet a čakáme na fotky, ktoré nám sľúbil poslať.

 

Foto:  Arpád Köteles

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa