Vstupenky zdarma na ďalšie koncerty KHJ

Článok

Vstupenky zdarma na ďalšie koncerty KHJ


Košická hudobná jar pokračuje ďalšími výnimočnými koncertami. Už dnes si koncert nazvaný Barok a Jazz vychutná aj viac ako 50 zamestnanov našej firmy so svojimi rodinnými príslušníkmi.

Tretí festivalový symfonický koncert prinesie Rachmaninovu Rapsódiu na Paganiniho tému v interpretácii klaviristky Zee Zee. V podaní orchestra Štátnej filharmónie Košice pod vedením dirigenta Eugena Tziganea odznie i Symfónia č. 6 A dur od Antona Brucknera.

Koncert RACHMANINOV A BRUCKNER sa uskutoční 18. mája o 19.00 v Dome umenia.
 

Komorný koncert  Husľový recitál, ktorý sa uskutoční 23. mája, ponúkne špičkovú interpretáciu dvoch výrazných osobností slovenského a českého hudobného umenia. Huslista Ivan Ženatý a klavirista Marian Lapšanský spoločne prevedú poslucháčov skladbami Beethovena, Dvořáka, Debussyho a Francka.

Husľový virtuóz Ivan Ženatý opakovane hosťuje so slávnymi medzinárodnými telesami. Prijal profesúru na Vysokej hudobnej škole v Drážďanoch a zároveň je profesorom Meadowmount School of Music v New Yorku.

Klavirista Marian Lapšanský je pravidelným hosťom na prestížnych koncertných pódiách doma i vo svete. Uskutočnil množstvo sólových recitálov i komorných koncertov na prestížnych festivaloch. Či už ako umelecký riaditeľ festivalu Musica nobilis, prezident Medzinárodnej klavírnej súťaže J. N. Hummela v Bratislave, ako aj generálny riaditeľ Slovenskej filharmónie. Je často pozývaný do porôt prestížnych klavírnych medzinárodných súťaží.

 

Ak máte o vstupenky záujem, pošlite e-mail na adresu ifalatova@sk.uss.com.

Po dve vstupenky zdarma získa prvých 15 záujemcov na každý z koncertov.

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa