Vstupenky do divadla s 50 % zľavou

Článok

Vstupenky do divadla s 50 % zľavou


Štátne divadlo Košice vás pozýva na dve predstavenia so zľavneným vstupným.

Konkrétne na činohru ,,Borodáč alebo Tri sestry´´ dňa 3.10.2022 o 19:00 v Historickej budove divadla. Cena 1 vstupenky po 50 % zľave je 9,50 eur, I. kategória prízemie. Inscenácia je súčasťou osláv 100. výročia profesionálneho divadla na Slovensku. Janko Borodáč patrí k dôležitým zakladateľským osobnostiam slovenského profesionálneho divadla a je nerozlučne spätý so vznikom SND i so Štátnym divadlom Košice.  Touto inscenáciou Štátne divadlo Košice pokračuje v dramaturgickej línii, v ktorej skúma dejiny mesta a miesta i osobností Košíc.

Druhým predstavením, na ktoré môžete získať vstupenky s 50 % zľavou je tanečné divadlo ,,Jánošík´´, ktoré sa uskutoční dňa 4.10.2022 o 19:00 v Historickej budove divadla. Cena 1 vstupenky po 50 % zľave je 6  eur, I. kategória prízemie. Národy majú svoje legendy a slovenský nie je výnimkou. Tou pravdepodobne najväčšou je legenda o zbojníkovi, ktorý bohatým bral a chudobným dával...

V prípade záujmu o zľavnené vstupenky, pošlite e-mail potrebný pre rezerváciu miest na adresu adela.mihalova@sdke.sk. Potrebné je uviesť meno, počet vstupeniek, na ktoré predstavenie a telefonický kontakt.

Vstupenky si budete môcť po potvrdení rezervácie zakúpiť v pokladni divadla.

Termín: najneskôr v deň konania predstavenia do 12.00, respektíve do naplnenia kapacity.

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa