U. S. Steel Košice na konferencii Iron and Steelmaking 2023

Článok

U. S. Steel Košice na konferencii Iron and Steelmaking 2023


Naša spoločnosť bola hrdým generálnym partnerom podujatia Modern Metallurgy - Iron and Steelmaking 2023 Košice, ktoré sa konalo minulý týždeň. Konferenciu otvorili príhovory garanta konferencie, Branislav Bulko a Miroslav Kiralvarga, viceprezidenta pre vonkajšie vzťahy.

Cieľom tejto prestížnej konferencie je vytvoriť priestor pre prezentáciu najnovších poznatkov a trendov vo vede a technickom rozvoji v oblasti hutníctva. Moderná metalurgia znamená aj to, že sa dá vyrábať zelená oceľ, čiže oceľ s oveľa menšou uhlíkovou stopou než v súčasnosti. O tom hovoril Juraj Sabol. FMMR razí nové trendy už dnes. Využíva napríklad aj umelú inteligenciu pri spoločných projektoch, ktoré za USSK lídruje Robert Vandlík.

Na konferencii už tradične ide o stretnutie odborníkov vedecko-výskumných inštitúcií, ako aj zástupcov priemyselnej praxe na medzinárodnej úrovni. Hlavnými témami XXX. ročníka boli spracovanie a recyklácia odpadov, energetické premeny v priemysle, dekarbonizácia metalurgického priemyslu a novinky v hutníctve.

Časť účastníkov konferencie Modern Metallurgy - Iron and Steelmaking 2023 Košice, ktorá návštivila i prevádzky našej spoločnosti. 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa