Súťažte s Auto Gabriel: Hrajte o Volkswagen ID.Buzz na víkend

Článok

Súťažte s Auto Gabriel: Hrajte o Volkswagen ID.Buzz na víkend


Elektrické vozidlá poskytujú viacero výhod: Energiu získavajú z elektriny, ktorú je možné generovať z obnoviteľných zdrojov, nespaľujú palivá, nemajú výfuky a neprodukujú lokálne emisie, čím prispievajú k zlepšeniu kvality ovzdušia a teda k zdravšiemu životnému prostrediu. Majú podstatne menej mechanických častí, vďaka čomu sú oveľa efektívnejšie a vyžadujú menej údržby ako vozidlá na spaľovací pohon. Sú tiché a nevytvárajú hlukové znečistenie. Rozbiehajú sa rýchlejšie ako bežné konvenčné vozidlá, nemajú prevody a pri stlačení plynového pedálu poskytujú okamžite plné zrýchlenie. Elektrické vozidlá využívajú na svoj pohon elektrickú energiu a batérie v týchto vozidlách sú dobíjané AC (striedavým) alebo DC (jednosmerným) prúdom.

Uvažujete, či je elektrické vozidlo riešením aj pre vás, prípadne si chcete vyskúšať, či platí to, čo sa o nich píše a hovorí alebo jednoducho chcete elektrické náhradné vozidlo? Riešením je požičovňa vozidiel RentAuto – člen spoločnosti Auto Gábriel, s.r.o. Košice. Vo vozovom parku požičovne nájdete všetky kategórie áut od ekonomickej triedy, cez elektrické až po luxusné prémiové, od osobných až po dodávky, so zastúpením značiek Volkswagen, Audi a Škoda.

Kategória elektro je v požičovni obľúbená a to najmä výhodné víkendové prenájmy. Za značku Volkswagen je zastúpená celá tzv. ID. rodina – modely ID.3, ID.4, ID.5, novinka ID.7 a „elektrobus“ ID.Buzz. Volkswagen ID.Buzz je vozidlo pre rodiny, priateľov a výzvy každodenného života. Spája kompaktné rozmery s priestrannosťou a inovatívnymi technológiami. Na cestách sa stáva instantnou ikonou vďaka štýlovej futuro-retro karosérii, ktorá pripomína svojho praotca VW T1.

Elektromobily dnes už nie sú produktom len pre úzku skupinu ľudí. Napriek tomu veľa ľudí stále verí, že sú drahé. Batéria je napriek veľkému pokroku v posledných rokoch stále najdrahším komponentom elektromobilu. S modulárnou stavebnicou elektromobility (MEB) Volkswagen vyvinul jednotnú platformu pre celú ID. rodinu, vďaka čomu môžu efektívne produkovať veľké množstvá. Znižuje to výrobné náklady a umožňuje atraktívne ceny už od 30 000 Eur (Dokonca štúdiou ID.2all predstavuje VW nový dizajn svojich elektrických vozidiel a zároveň prvý čisto elektrický model, ktorý má v sériovej výrobe stáť menej ako 25 000 Eur. Premiéra je naplánovaná na rok 2025). Cieľom značky Volkswagen je elektro mobilita pre masy.

Ste pripravený na elektrickú mobilitu? Nič neprekoná vlastnú skúsenosť. Využite skvelú príležitosť a zapojte sa do našej súťaže o elektrické vozidlo na celý víkend od požičovne RentAuto.  

Na to, aby ste správne odpovedali, máte týždeň. Vaše odpovede čakáme do 19. februára a meno výhercu zverejníme o deň neskôr. Výherca získa VW ID.Buzz na víkend. Termín si po dohode s RentAuto vyberie sám. 

Súťažné kolo bolo uzavreté.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa