Šiesti železiari už majú svoje nové tablety

Článok

Šiesti železiari už majú svoje nové tablety


Keď sme pred Family Safety Day prekročili číslo 6 000 užívateľov X App, rozhodli sme sa šiestim z nich urobiť radosť a obdarovať ich tabletmi. Dvom vyžrebovaným -Tomášovi Szanyiovi a Petrovi Rácovi odovzdal tablety, riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača priamo na podujatí,

Ďalší štyria si svoje výhry prebrali včera. Opýtali sme sa ich, či ich výhra prekvapila a potešila, či pravidelne čítajú články, ktoré na X App uverejňujeme, čo ich zaujíma, prípadne o čom by sa chceli dočítať viac.

Kevin Muller: "Výhra ma potešila. nečakal som, že niečo vyhrám. Pracujem v DZ Teplá valcovňa ako zoraďovač.  X App využívam, dajú sa tam nájsť veľmi zaujímavé a hlavne čerstvé informácie.  Určite budem články na X App čítať aj naďalej. Nenašiel som nič, čo by tam nebolo, čo by mi chýbalo."

          

Marek Čižmár: "Pracujem na expedícii DZ Studená valcovňa. Výhra ma samozrejme veľmi potešila, to sa ešte nestalo, aby som niečo vyhral. Mám dvoch synov, tak predpokladám, že tablet  bude pre niekoho z nich. Jeden zo synov študuje na FMMR.  V X App mi nechýba nič, som spokojný."

          

 

Kamil Majerník: "Pracujem na pozinkovni. Výhra ma veľmi potešila, najprv som si dokonca myslel, že si to niekto robí žarty zo mňa, nikdy som nič nevyhral.  Články uverejňované v aplikácii si čítam pravidelne. Zaujímajú ma najmä aktuálne novinky  z diania v USSK.  Tablet budem využívať sám."

          

 

Jozef Kundráth: "Pracujem na údržbe DZ Oceliarne. Aplikáciu pozerám, zaujíma najmä Veľká súťaž, ktorej sa zúčastňujem. Zatiaľ som ešte nevyhral, možno to raz príde. Bol som prekvapený, keď ste ma vyžrebovali. Mám dve deti, obe majú počítače, tablety, takže tento si nechám. V aplikácii nachádzam veľa informácií."

          

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa