Naše rodiny na Jahodnej

Článok

Naše rodiny na Jahodnej


Príležitosť prejsť sa v lyžiarskom stredisku na Jahodnej, pozrieť si otvorenie Zimných športových hier U. S. Steel Košice, prípadne si zalyžovať či posánkovať sa využili aj naše rodinky z projektu Sme s vami v pravý čas. Na titulnej fotke časť rodiniek, ktorá mala jasno v tom, ako pekný, aj keď mrazivý deň na Jahodnej strávi. Beáta Mudrá prišla so synom Filipom a dcérou Beátou. Syn si hneď po príchode požičal lyže a skúšal to na „somárskej“ lúčke, pretože dáva prednosť snowboardu a na lyžiach stál len párkrát. Asi sa mu lyžovanie zapáčilo, pretože sme ho celé dopoludnie ani nevideli. Ján Havrila (tretí zľava) prišiel skoro ráno s celou rodinkou. Deti lyžovali a on na nich dozeral len spod svahu. Vaníkovci prišli s perfektnými bobami. Lukáš sa na nich spustil, ako nám zdôraznil, presne 15 krát!

 

Dve mladšie deti Jána Havrilu  Daniel a Jana sa zapojili aj do zábavných súťaží, ktoré predchádzali detskému karnevalu. Starší syn inštruktora nepotreboval a lyžoval sám.

 

   

 

Lukášovi Vaníkovi sa jazda na boboch veľmi páčila a niekoľkokrát sa spustil aj popoludní. O to viac mu potom chutil guláš, na ktorý sa vybral spolu s rodičmi.

 

Na krátku prechádzku na sánkach a potom na kávu prišiel aj Zdeno Beneš so sestrou a  dcérou Eliankou.

 

Bea Mudrá dávala prednosť spúšťaniu sa na klzáku. Aj keď to znamenalo, že kopec si musela vyšliapať po vlastných.

Keďže na Jahodnej bolo v sobotu mrazivo, všetkým dobre padlo stretnutie pri čaji a malom občerstvení v priestoroch Chaty Jahodná.

„Neľutujeme, že sme prišli,“ zhodnotili za všetkých Vaníkovci: „prežili sme pekné sobotné predpoludnie, napokon aj slnko vyšlo a bolo veľmi príjemne.“

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa