Registrácia na Dni dobrovoľníkov 2024 otvorená

Článok

Registrácia na Dni dobrovoľníkov 2024 otvorená


V uplynulých dvoch týždňoch sme predstavili lokality a dobrovoľnícke aktivity, ktoré budú súčasťou podujatia Hutníci pre Košice 2024. 
V piatok 21. júna potečie Hutnícka kvapka krvi.

V sobotu 22. júna budú môcť dobrovoľníci spojiť svoje sily v piatich lokalitách: v botanickej záhrade, ZOO, útulku pre opustené zvieratá pri Haniske, detskej železnici a Centre pre deti a rodiny na Hurbanovej ulici

Počas oboch dní bude prebiehať charitatívna zbierka šatstva a užitočných vecí na dvoch zberných miestach.

Dnes sme otvorili registráciu na intranete, prihlasovať sa môžete do 13. júna, resp. do obsadenia kapacít v jednotlivých lokalitách. Ak sa zaregistrujete, ale napokon sa nebudete môcť podujatia zúčastniť, odhláste sa v prihlasovacej aplikácii alebo u koordinátora zvolenej aktivity, aby ste uvoľnili miesto ďalším záujemcom.

Každý dobrovoľník (okrem zbierky), dostane tričko. Darcovia krvi sa občerstvia bagetou
a minerálkou. Počas sobotných prác sa brigádnici posilnia bagetou, minerálkou a baleným obedom.

Práce sú plánované pre dospelých, ale pri niektorých dokážu pomôcť i väčšie deti. Koordinátorovi je potrebné nahlásiť neplnoleté deti staršie než 12 rokov osobitne, neprihlasovať ich cez prihlasovací formulár. Zamestnanci s deťmi mladšími než 12 rokov sa môžu prednostne hlásiť do ZOO, kde bude pre deti počas brigády zabezpečený program. Na iných miestach sa s účasťou menších detí nepočíta.

Doprava na miesta brigád je individuálna, ale v prípade väčšieho záujmu (viac než 10 ľudí) vieme zabezpečiť mikrobus do útulku v Haniske (záujem hláste po registrácii koordinátorovi aktivity).

Prihlasovať sa môžete tu:
  Registrácia - Hutníci pre Košice 2024

Všetky informácie, kontakty na koordinátorov ako aj odkazy na články o pripravovaných aktivitách nájdete na:
  Dobrovoľníctvo - U. S. Steel Košice

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa