Vo všetkých jedálňach budete môcť zajtra, 5. marca, ochutnať vegánsku špecialitu Čevapčiči z čiernej šošovice s pečenými zemiakmi, kurkumovou horčicou a cibuľou s miešaným listovým šalátom.
Autorkou receptu je foodblogerka Barbora Kišková (ReBarbora), ktorá sa venuje vegánskemu stravovaniu a tvorbe jedálničkov pre ľudí s rôznymi zdravotnými intoleranciami.
„V dnešnej dobe je veľmi populárne a hlavne potrebné znižovať produkciu a konzumáciu mäsa, preto som sa rozhodol priblížiť našim zákazníkom alternatívne jedlo, ktoré je plnohodnotné, chutné a samozrejme zasýti aj pracujúceho človeka. Odporúčam ochutnať túto rastlinnú verziu čevapčiči a vychutnať si zdravý obed,“ priblížil ďalšie z podujatí Delirest Express kreatívny manažér František Sedlák.
Ak túto špecialitu ochutnáte, určite sa zapojte do našej ankety, ktorú uverejníme už zajtra popoludní a dajte nám vedieť, či vám chutila. Dvaja vyžrebovaní získajú skvelý dezert, ktorý na sviatok MDŽ, teda 8. marca, pripravuje František Sedlák.