NextGen na výstave fotiek hutníckych závodov

Článok

NextGen na výstave fotiek hutníckych závodov


Mladí oceliari sa spoznávali počas teambuildingu

 Slovenské technické múzeum v spolupráci s Pamiatkovým úradom SR a Českým spolkom organizujú v Košiciach výstavu Železiarne – srdce priemyslu, ktorej autorom je český industriálny fotograf Viktor Mácha. Členovia novej generácie hutníkov NextGen z U. S. Steel Košice sa zúčastnili tejto výstavy vo štvrtok 27. októbra 2022. K nahliadnutiu verejnosti bude dostupná do 13.02.2023 na Hlavnej ulici 88 v Košiciach.

Po 15-tich rokoch práce disponuje Viktor Mácha najkomplexnejším archívom industriálnych fotiek. Ide zhruba o 300 železiarní, oceliarní a valcovní od Uralu po USA. Výstava Železiarne – srdce priemyslu prináša pohľad do verejnosti nedostupnej atmosféry za múrmi areálov tovární a prezentuje vybranú časť tohto archívu," povedal Lukáš Mrázko z útvaru Analýzy a štatistika, spoluorganizátor podujatia NextGen.

„Výstava bola nielen zaujímavá a poučná, ale pomohla sprostredkovať nové pracovné vzťahy vo fabrike. Keďže nie všetci účastníci sa navzájom poznali, úvodné predstavenie sa pomohlo prelomiť ľady, navzájom sa dozvedeli o tom, na akých pozíciách a útvaroch pracujú a stručne aj o momentálnych pracovných cieľoch,“ hovorí Soňa Kötelešová z útvaru Program Management Office, ktorá spolu s Lukášom Mrázkom podujatie NextGen organizačne zastrešovala.

 

Po ukončení prehliadky pokračoval ďalší program teambuildingom. Účastníci z NextGen mali priestor zoznámiť sa, pozhovárať sa a nadviazať nové priateľstvá. Rovnako mali možnosť zmerať si sily v bowlingu a šípkach. Prvé miesto v bowlingu vyhral tím v zložení Patrik Seman, Marek Trembecký, Serhii Kachanovskyi, Dalibor Boldižár a Lukáš Mrázko. Prvenstvo v šípkach získala Viktória Magicová z útvaru IT.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa