Navštívili nás naši zákazníci iSi Components a Frauenthal Airtank

Článok

Navštívili nás naši zákazníci iSi Components a Frauenthal Airtank


V stredu 30. novembra nás navštívili dlhoroční zákazníci z iSi Components GmbH z Rakúska a z Frauenthal Airtnak Hustopeče s.r.o. z Českej republiky. Zákazníci si prezreli prevádzky Oceliarne, Teplej valcove a Studenej valcovne. Našich partnerov v prevádzkach sprevádzal Zdeněk Pavlík a Peter Kuchár za obchodníkov a František Gregor s Tiborom Haneszom z Centra pre návštevníkov - Vonkajších vzťahov. 

Spoločnosť iSi Components vyrába jednorazové plynové fľaše, ktoré sú univerzálnym zásobníkom stlačeného plynu. iSi Components poskytuje tieto kompaktné, ekonomické a výkonné komponenty v najvyššej kvalite a rozmanitosti. Ide o prispôsobené jednorazové plynové fľaše s objemom od 1,6 do 85 ml v kombinácii s plynmi, ako je oxid uhličitý (CO2), oxid dusný (N2O), argón (Ar) alebo dusík (N2). Viac sa o tejto spoločnosti môžete dozvedieť na ich web stránke: iSi Components.

Frauenthal Automotive je so svojím podielom na trhu presahujúcim 80 % zďaleka najväčším výrobcom vzduchojemov v Európe. Výrobné závody sa nachádzajú v Elterleinu v Nemecku a v Hustopečoch v Českej republike. Vzduchojemy umožňujú na ráme vozidla umiestnenie nových komponentov, vybavenia a technológií, ktoré sú nutné pro dodržanie prísnych emisných predpisov. Úspech spoločnosti potvrdzuje viac ako dva miliónov ročne dodaných vzduchojemov. Viac sa o tejto spoločnosti môžete dozvedieť na ich web stránke: Frauenthal Airtank.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa