V rámci projektu Medzinárodnej výmeny šéfkuchárov spoločnosti CEE Catering Delirest prišli do kuchýň spoločnosti Delirest v U. S. Steel Košice variť dvaja šéfkuchári z Rumunska.
Ionel Dumitru pracuje ako šéfkuchár v Dacia Mioveni. Jeho obľúbenými ingredienciami sú bazalka a olivový olej, najradšej varí jedlá tradičnej rumunskej kuchyne.
Ciuciu Lucian je šéfkuchárom v Continental Automotive Romania, jeho obľúbenou ingredienciou je cesnak a najradšej pripravuje ryby.
Dnes, v utorok 19. novembra, budú môcť ich špeciality ochutnať zákazníci v jedálni ÚMD a v stredu 20. novembra v jedálni vo Vstupnom areáli.
Pripravovať budú Radauti style , čo je kuracia polievka a ako hlavné jedlo Rumunské bravčové ragú s klobásou a krémovou polentou.