Navaria nám rumunskí šéfkuchári

Článok

Navaria nám rumunskí šéfkuchári


V rámci projektu Medzinárodnej výmeny šéfkuchárov spoločnosti CEE Catering Delirest  prišli do kuchýň spoločnosti Delirest v U. S. Steel Košice variť dvaja šéfkuchári z Rumunska.

Ionel  Dumitru pracuje ako šéfkuchár  v Dacia Mioveni. Jeho obľúbenými ingredienciami sú bazalka a olivový olej, najradšej varí jedlá tradičnej rumunskej kuchyne.

 

Ciuciu Lucian je šéfkuchárom v Continental Automotive Romania, jeho obľúbenou ingredienciou je cesnak a najradšej pripravuje ryby.

 

Dnes, v utorok 19. novembra, budú môcť ich špeciality ochutnať zákazníci v jedálni ÚMD a v stredu 20. novembra v jedálni vo Vstupnom areáli.

Pripravovať budú Radauti style , čo je kuracia polievka a ako hlavné jedlo Rumunské bravčové ragú s klobásou a krémovou polentou.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa