Na cvičenie sa už netreba prihlasovať, stačí iba prísť

Článok

Na cvičenie sa už netreba prihlasovať, stačí iba prísť


Prešlo neuveriteľných 6 mesiacov, odkedy ma NextGen oslovili s myšlienkou cvičiť so zamestnancami spoločnosti USSK. Popravde... mala som tisíc dôvodov, prečo tento projekt odmietnuť. Bola som presvedčená, že stres v práci nám  mentálne nedovolí natiahnuť na seba legíny, prehodiť podložku cez plece a prepnúť sa do „modu“ fitnes. Okrem iného...

Nakoniec sme stavili na to najvzácnejšie. Rozhodli sme sa investovať do svojho zdravia. A to nielen fyzicky. Byť prítomný na tréningu hlavou je niekedy ťažšie, ako iba hýbať končatinami.  A vlastne povedzme si úprimne, čo je najťažšie na tréningoch? Donútiť sa prísť cvičiť! Už keď sa objavíte v šatni, je úspech! Aj keď cvičenie prebieha po pracovnej dobe, všetci vieme, ako to chodí. Nechcela som vnímať, že Janko je duchom v excelovskej tabuľke a Marienka si opakuje v hlave nákupný zoznam.

Opak sa stal pravdou! Pravidelne sa stretávame, pozitívna skupina ľudí, a kde-tu pribudnú noví zvedavci.  Keď cez deň už z diaľky kričia „ideme dnes cvičiiiiť“, je mi teplo na duši a teším ma, že nápad sa nakoniec zrealizoval.

Podstata hodiny je zameraná na posilnenie hlbokého stabilizačného systému a spoločne sa rozhodneme podľa aktuálnej teploty v miestnosti, či ideme do kardia alebo strečingu. Nechýba humor, objektívna spätná väzba a vzájomná podpora.

Aj keď sa zdá, že technológia nás spája viac ako kedykoľvek predtým, myslím si, že potrebujeme aj osobnú interakciu, aby sme prosperovali. V osobnom živote aj v práci. Chcem veriť, že ak necvičíte s nami, nájdete si čas na pohyb iným spôsobom. Robíte to pre seba, pre svoje zdravie. pre svoje telo a pre svoju psychickú pohodu. Vaše telo je jediné miesto, v ktorom musíte žiť celý život.

Novinkou v organizovaní týchto cvičení je, že už nie je potrebné prihlasovať sa vopred. Jednoducho stačí prísť. Vždy v stredu o 15.45 do priestorov galérie na 1. poschodí, v budove Vonkajších vzťahov.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa