Na „Hurbanke“ sa tešia na našich dobrovoľníkov

Článok

Na „Hurbanke“ sa tešia na našich dobrovoľníkov


Jednou z organizácii, do ktorej tradične prichádzajú pomôcť dobrovoľníci v rámci projektu Hutníci pre Košice je Centrum pre deti a rodiny Košice – Hurbanova.

Cieľom a poslaním zariadenia je ponúknuť deťom a mladým dospelým nielen lásku a starostlivosť, ale pomôcť im čo najviac rozvíjať schopnosti a zručnosti nevyhnutné pre ich lepšiu budúcnosť.

Do Centra zavítame ako dobrovoľníci opäť 18.06.2022 a nadviažeme tak na predchádzajúcich 7 rokov úspešnej spolupráce. „Veľmi sa tešíme, že vás budeme môcť privítať aj v tomto roku. Za sedem rokov spolupráce sa rozľahlý areál našej záhrady vďaka vám zmenil na nepoznanie,“ hovorí Silvia Komorová, riaditeľka CDR Košice – Hurbanova.

Tak ako po minulé roky, aj tentoraz nás čakajú rôzne druhy pracovných aktivít. K stáliciam patria: záhradnícke práce, odnášanie konárov, kosenie, úprava kvetinových záhonov, maľovanie alebo vynášanie nepotrebného majetku. Vybrať, znova poskladať a upevniť bude potrebné aj povrch športového ihriska (foto na titulke).

Kapacita dobrovoľníkov za USSK je 30 zamestnancov a ich príbuzných. Z CDR sa zvykne pridať  15 - 20 ľudí.

Počasie nevieme zaručiť, a preto máme pripravený zoznam prác pre všetky druhy počasia. Každopádne je na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce, priateľská atmosféra a samozrejme tímová fotka. Pre tých, ktorí sa už nevedia dočkať, ponúkame zábery z prác, ktoré nás v centre čakajú.

Poďme na to! Lets go!

Registrácia bude spustená 17. mája 2022 o 9.00 hod.

Ďalšie informácie o podujatí nájdete na internete aj intranete: U. S. Steel Košice - Dobrovoľníctvo (usske.sk)

                        

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa