Miroslav Kotora vás pozýva na výstavu a my máme pre vás výzvu :Venujete sa tiež umeleckej tvorbe?

Článok

Miroslav Kotora vás pozýva na výstavu a my máme pre vás výzvu :Venujete sa tiež umeleckej tvorbe?


Určite sa pamätáte sa na nášho bývalého kolegu a maliara Miroslava Kotoru, ktorý v súčasnosti pracuje v RMS. Viackrát sme už o ňom písali. Umeleckej tvorbe sa venuje 12 rokov. K jeho najobľúbenejším technikám patria akryl a olej. Za svoju tvorbu získal viacero cien v rámci Výtvarného spektra, tiež na podujatí Košická paleta.

V súčasnosti sa pripravuje na výstavu v Prahe, kde sa chce prezentovať novými maľbami. „Zároveň z týchto nových veci musím ešte zo 2 - 3 obrazy vybrať do súťaže neprofesionálnej tvorby Výtvarné spektrum. Do spektra tohto roku zaradím aj zopár kresieb, skôr škíc, ktoré vznikajú vždy, keď ma niečo zaujme, a tak si narýchlo v mobile čo - to načmáram a sú z toho občas zaujímavé veci. Popritom ešte dolaďujem môj nový ateliér, takže na nedostatok práce sa nemôžem sťažovať,“ hovorí Miroslav Kotora.

Ak sa teda na Veľkú noc, či víkend chystáte do Prahy, navštívte výstavu s názvom Dual vision v Galérii u zlatého kohouta na Michalskej ulici. Potrvá od 3. do 28. apríla.

Zároveň pre vás  máme výzvu: Venujete sa umeleckej tvorbe aj vy?  Maľujete, kreslíte, píšete, venujete sa kreatívnym prácam?  Dajte nám o sebe vedieť, radi vás predstavíme prostredníctvom X App Košice.

Na titulnej snímke je fotografia  z otvorenia výstavy v Prahe, z minulého roka. Miroslav Kotora je na nej členmi FS Pantľička.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa