Do našej súťaže o vstupenku na kurz Školy varenia, ktorú organizuje spoločnosť Delirest, sa zapojilo 52 železiarov, ktorí odpovedali správne a za základ jedla chilli con carne označili mleté hovädzie mäso, cibuľu, paradajky, kukuricu, fazuľu a chilli.
Dnes sme vyžrebovali výherkyňu Silviu Eškutovú, ktorá sa výhre potešila. Doma varí pre rodinu pravidelne, väčšinou slovenské a maďarské jedlá. Od kurzu, v ktorom sa účastníci naučia ako pripravovať vybrané mexické jedlá očakáva, že sa dozvie niečo nové, čím bude môcť obohatiť svoju domácu kuchyňu a prekvapiť rodinku.
Na kurz školy varenia, ktorý sa uskutoční v Repre reštaurácii 20. júla o 14.00, sa môžete prihlásiť ešte do konca týždňa na adrese: gabriel.vrzal@delirest.sk. Škola varenia trvá cca 2 hodiny a stojí 30 eur, platí sa pri príchode.
Foto: freepik.com