Kusisko roboty, za ktorou je spolupráca viacerých subjektov

Článok

Kusisko roboty, za ktorou je spolupráca viacerých subjektov


Začiatkom tohto týždňa sa pustila partia chlapov do vyčistenia okolia našej spoločnosti pri útulku pre opustené zvieratká.

V tomto prípade, nešlo iba o vyčistenie náletových a divoko rastúcich drevín, betónových stĺpov a ďalšieho odpadu povaľujúceho sa v trávnatom poraste. Dreviny bolo potrebné narezať na menšie kusy, naložiť a nakoniec upraviť terén. Odstránili sa i nánosy po vyčistení miestneho potoka. Celkovo sa tak podarilo naplniť až 4 fúry odpadu najmä kameňa, betónu a gumového tesnenia.

Naše poďakovanie patrí Jozefovi Martošovi, riaditeľovi pre environment výrobných procesov, Milošovi Mitaľovi, kontrológovi ekológie, Ladislavovi Merkovskému, výkonnému manažérovi pre údržbu špeciálnych zariadení, Vladimírovi Oprondekovi, koordinátorovi údržby špeciálnych zariadení, Marekovi Kalašovi, vodičovi Komatshu, vodičom našej nákladnej dopravy, Jozefovi Zarikovi, pilčíkovi zo spoločnosti Panda a Petrovi Zambovi, koordinátorovi a zamestnancom sociálneho podniku GOMBIDA z Veľkej Idy, s ktorým sme už úspešne vyčistili viacero miest v našom podniku a jeho okolí.  

Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov vznikla v roku 2001 v Košiciach s cieľom vybudovať útulok pre nechcené zvieratká (keďže v tom čase neexistoval ani jeden útulok na východe Slovenska), organizovať pravidelné výcviky a podujatia pre verejnosť, canisterapie a osveta hlavne medzi deťmi a mládežou.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa