Kto si vychutná prvý vianočný koncert filharmonikov?

Článok

Kto si vychutná prvý vianočný koncert filharmonikov?


Do našej ankety o vstupenky na Vianočný koncert Štátnej filharmónie Košice sa zapojilo 121 ľudí. V odpovediach na anketovú otázku Kde sa chystáte prežiť tohtoročné vianočné sviatky? dominovala odpoveď A – doma s rodinou.  Túto odpoveď si vybralo až 113 ľudí. Ďalší šiesti sa vyberú na dovolenku na Slovensku a dvaja pocestujú na sviatky do zahraničia.

doma

113

dovolenka na Slovensku

6

dovolenka v zahraničí

2

Kto teda pôjde na výnimočný prvý vianočný koncert filharmonikov a hostí 15. decembra 2022?

Prvá vyžrebovaná Štefánia Hovancová sa výhre veľmi potešila, ale vzápätí prišlo sklamanie – v deň koncertu bude na nočnej. Vstupenky tak podaruje dcére. Obe majú radi vážnu hudbu a dcérina kamarátka bude na tomto koncerte spievať v zbore. Štefánia Hovancová v ankete zaškrtla možnosť A, vianočné sviatky bude tráviť doma s rodinou.

Aj ďalší vyžrebovaný zamestnanec Slavomír Pálfi bude na Vianoce doma s rodinou. Z výhry mal radosť, tak isto sa však koncertu nebude môcť zúčastniť osobne. Podobne, ako Štefánia Hovancová, aj on má však v rodine niekoho, koho vstupenkami poteší. Takže na koncert pôjde jeho syn.

Tretím vyžrebovaným je Tomáš Marton.  Vstupenky daruje svojim rodičom, ktorí na koncerty do filharmónie chodievajú pravidelne.  Aj on plánuje stráviť vianočné sviatky doma, s rodinou.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa