Kto pôjde na Novoročný koncert mesta

Článok

Kto pôjde na Novoročný koncert mesta


Do našej ankety o vstupenky na Novoročný koncert mesta sa zapojilo 90 ľudí. Všetci  zaškrtli správnu odpoveď, že hudobným hosťom koncertu bude Pavol Hammel.

Vyžrebovali sme troch účastníkov ankety, ktorí si už túto nedeľu vychutnajú koncert s tradičným názvom Košická rozprávková pošta.  Počas koncertu budú odovzdané symbolické šeky – výťažok z Primátorského punču pre štyri neziskové a charitatívne organizácie pôsobiace v Košiciach. V hudobnom programe vystúpia okrem už spomínaného Pavla Hammela aj ďalší zaujímaví účinkujúci:  Juraj Tatár, Katarína Hasprová a kapela Komajota.

Vyžrebovali sme troch železiarov, ktorí získavajú po dva lístky. Prvý vyžrebovaný Peter Nižník venuje lístky dcéram, ktoré sa už veľmi tešia,  druhý vyžrebovaný Peter Bekeč  si preorganizoval nedeľný program a koncertu sa zúčastni osobne. Treťou vyžrebovanou je Eva Hunyadiová, ktorá mala šťastie aj v žrebovaní o vstupenky na Vianočný koncert mesta: „Do ankety som sa síce zapojila, ale vôbec som nečakala, že by som mohla mať šťastie aj po druhý raz. Potešili ste ma, na koncerty chodím veľmi rada,“

Na jednom z prechádzajúcich novoročných koncertov mesta spievala aj Veronika Rabada.

Foto: archív mesta Košice

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa