Kto pôjde na Art film

Článok

Kto pôjde na Art film


Tento týždeň ste sa mohli zapojiť do ankety a vyhrať vstupenky na  najstarší a najväčší filmový festival na Slovensku – MMF Art film, ktorý sa uskutoční v dňoch 21. – 28. júna 2024.

V ankete sme sa pýtali, či ste už na Art filme v minulosti boli a či sa tohto roku chystáte. Dostali sme 107 odpovedí.  A aké boli? Až 77 respondentov sa tohto filmového festivalu ešte nezúčastnilo. Spolu 105 odpovedajúcich sa ho plánuje zúčastniť tohto roku.

Traja vyžrebovaní účastníci to budú mať o niečo jednoduchšie, pretože vstupenky – festivalové cinepassy, rovno vyhrali.

Dva 8 dňové festivalové cinepassy získal Robert Kisty: „V minulosti som sa tohto filmového festivalu zúčastnil. Správe o výhre sa veľmi teším. Určite pôjdem s manželkou. Mám rád komédie a dokumentárne filmy.“

Dva 3 dňové cinepassy získal Miloš Tőzsér, ktorý si tak isto pôjde pozrieť filmy, ktoré ponúkne 30. ročník festivalu, spolu s manželkou: „Určite si niečo vyberiem. Nemám žáner, ktorý by som výslovne nemal rád, okrem romantických komédií a muzikálov.“

Treťou vyžrebovanou je Alena Cifrová, ktorá získala dva 3 dňové cinepassy.  Rada si pozrie dobrý film, pričom uprednostňuje skôr hrané filmy.

Filmy sa budú premietať v Kunsthalle, Kulturparku, kinách Vertias a Úsmev, v Záhradnom kine a v areáli Katovej bašty.

Viac informácií nájdete na tomto odkaze :

MFF Art Film (Medzinárodný filmový festival) (iffartfilm.com)

Spoločnosť U. S. Steel Košice je už tradične partnerom tohto podujatia.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa