Čarovné príbehy Imaginácií už tento víkend

Článok

Čarovné príbehy Imaginácií už tento víkend


Košice sa už tento piatok a sobotu stanú dejiskom veľkolepej divadelnej show s názvom Imaginácie  - kúzelný majáles. Čarovným príbehom rozohrajú Mestský park aj Hlavnú ulicu. V oba večery sa diváci prenesú späť v čase a ocitnú sa v prvej polovici 20. storočia. V dobe, keď sa zovšadiaľ ozývali tóny swingu a po košickom korze sa prechádzali elegantné páry.

Imaginácie vťahujú divákov do sveta fantázie, snov a kúziel pomocou vzdušnej akrobacie, tanca, spevu, hudby, ohňovej show, nadrozmerných bábok, chodúliarov, žonglérov a nových vizuálnych techník.

Divadelná a vizuálna show sa začne 26. aj 27. mája  po 19.00 na Hlavnej ulici pri Immaculate dobovým Majálesom. Organizátori tento raz vytvorili možnosť pre Košičanov, divákov a fanúšikov Imaginácii, aby sa aj oni na chvíľu stali ich súčasťou.  Druhá časť predstavenia sa odohrá v Mestskom parku po zotmení, kde sa budú diváci spolu s účinkujúcimi presúvať po jednotlivých častiach parku. Dokopy ich čaká 7 hracích plôch a veľkých obrazov.

Imaginácie už tradične vytvárajú priestor pre všetkých, ktorí nezabudli snívať. Pre tých, ktorí veria v šťastné konce a ktorí si chcú aspoň na chvíľu oddýchnuť od bežných problémov a starostí, s ktorými sa denne stretávame.

Spoločnosť U. S. Steel Košice podporila toto jedinečné podujatie.

Viac o projekte a účinkujúcich sa dozviete:

Staromestské divadlo Petra Raševa, Košice (staromestske-divadlo.sk)

 

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa