Príďte zajtra na Benátky!

Článok

Príďte zajtra na Benátky!


Kolobeh života vytvorili vlani šikovné ruky v Detskom domove v Podolínci.  Ich plavidlo nieslo strom, na ktorom boli stvárnené štyri ročné obdobia, vpredu kolíska s bábätkom, vzadu kreslo pre starého človeka a na vrcholku stromu šípka smerujúca do neba.  Toto plavidlo bolo skutočne nádherné a naši priatelia z Podolínca právom zvíťazili na minuloročných Košických Benátkach. Zahanbiť sa nedali ani v Centre pre deti a rodiny Košice Uralská. Vybrali si a veľmi kreatívne stvárnili tému Traja chrobáci. Vo finále skončili na krásnom, druhom mieste.

S čím prídu na tohtoročné  Košické Benátky detské domovy, ktoré pravidelne podporujeme už dlhé roky? Prezradiť to vopred nechceli, ale my sa už teraz tešíme, čo zaujímavé vymysleli a ako to stvárnia. Ak nemáte program na zajtrajší večer, príďte ich povzbudiť. A nielen ich, s kreatívne stvárnenými plavidlami prídu aj ďalší. Spolu by na vodu malo vyplávať 15 plavidiel.

Obľúbená, netradičná, súťažná prehliadka vlastnoručne vyzdobených plavidiel plná zábavy, humoru a programu pre rodiny s deťmi sa uskutoční v Rekreačnej lokalite Jazero, MČ Košice – Nad jazerom. Plavidlá vyplávajú na vodu o 19.30.

U. S. Steel Košice je partnerom osláv Dňa mesta košice.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa