Medzi TOP Ženami v biznise opäť Silvia Gaálová

Článok

Medzi TOP Ženami v biznise opäť Silvia Gaálová


V Tatrách sa siedmykrát konalo stretnutie organizované časopisom Forbes s názvom TOP Ženy v biznise.  Forbes zostavuje rebríček v štyroch kategóriách: podnikateľky, manažérky, startupistky a partnerky v právnických a poradenských spoločnostiach.

Gala večer otvorili CEO Forbes Slovensko Martina Milichovská a šéfredaktorka Forbesu Lucia Okšová.  Medzi ocenenými, v kategórii Top manažérky, bola opäť aj naša viceprezidentka pre financovanie Silvia Gaálová. Pozvanie na slávnostný gala večer prijala aj viceprezidentka pre energie a generálna právna zástupkyňa spoločnosti Elena Petrášková. Rebríček top žien slovenského biznisu opäť ukazuje, že ženy patria na vrcholové pozície.    

Na snímke sú laureátky ocenenia Top manažérka podľa Forbesu za rok 2024 spolu so šéfredaktorkou Forbesu Luciou Okšovou. Osobne si ho prevzali Silvia Gaálová, viceprezidentka pre financovanie U.S. Steel Košice ( na snímke vpravo ), Darina Kmeťová, členka predstavenstva a CFO VÚB a Timea Reicher, členka predstavenstva a riaditeľka maloobchodu v Slovnafte.

Prihláste sa a získajte prístup k zaujímavému obsahu

Prihlásiť sa